Over ons

De Lindespelers is een amateur toneelvereniging, die al meer dan 40 jaar toneelvoorstellingen geeft in Nuenen, en daarbuiten.

Liefdesverdriet, lachsalvo’s en listigheden afgewisseld met bittere tranen. Van eenakters tot avondvullende programma’s, van blijspel tot klassieke meesterwerken. In de loop der jaren hebben we een rijke historie opgebouwd, waar in sommige gevallen nog veel over nagepraat wordt.

Ruim 35 leden zijn wekelijks actief met repeteren, decorontwerp en -bouw, licht en geluid, kleding en het zoeken naar nieuwe geschikte producties voor leden en publiek. We doen vrijwel alles in eigen beheer, met veel enthousiasme en doorzettingsvermogen en dat levert meestal verrassende resultaten op!

Onze thuisbasis is Cultureel Centrum Het Klooster in Nuenen. We repeteren op dinsdagavond in 2 verschillende ruimten. Soms kom je ons tegen op andere plaatsen in Nuenen tijdens evenementen of bijzondere gebeurtenissen.

De Lindespelers, een bijzondere groep mensen, waarbij je soms niet weet of er toneel gespeeld wordt of niet. Maar in elk geval ook een groep waar je altijd welkom bent. Als gast, als speler of als man/vrouw achter de schermen of als bestuurs- of commissielid. Want ook onze collega’s van licht, geluid, decor en kleding zijn onmisbaar!