Lindespelers hervatten repetities

Lindespelers hervatten repetities

Vrijwel alle repetities zijn hervat. In maart werd dit onderbroken door de maatregelen rond de uitbraak van het Corona virus. In eerste instantie werden delen van de scripts herschreven om te voldoen aan de 1,5 meter afstandsregels. De versoepelingen maken het echter mogelijk voor acteurs om ook binnen 1,5 meter te spelen onder bepaalde voorwaarden.

In september hebben we de voorstellingen van het Jeugdtheaterlab mogen spelen, 3 keer in een weekend voor een uitverkochte zaal. De overige voorstellingen worden opnieuw ingepland. Ze zijn op de website te vinden. Ca. 6 weken voor een voorstelling start de kaartverkoop hiervoor.

Zolang we met het corona virus te maken hebben en met maatregelen die in theaters van kracht zijn, geldt een corona protocol rond onze voorstellingen. Het aantal beschikbare toegangskaarten is beperkt, en er kan uitsluitend via Ticketkantoor worden gereserveerd.
Zo nodig worden extra voorstellingen gepland om iedereen gelegenheid te geven de voorstellingen te zien.

Dit seizoen zijn er liefst 5 avondvullende theaterproducties! En dat komt omdat we afgelopen voorjaar inhalen in september en november.