Kennismaken

De Lindespelers kennen een jeugdafdeling en een volwassenen groep. De jeugdafdeling heet ‘Jeugdtheaterlab’. Zij maken gedurende het schooljaar een voorstelling die in het voorjaar wordt opgevoerd. Deelnemers aan het Jeugdtheaterlab zijn geen lid van de vereniging, maar betalen een bijdrage voor de kosten.

Wie 16 jaar of ouder is kan lid worden van de vereniging en deelnemen aan de activiteiten voor volwassenen. Dat kan spelen zijn in een toneelstuk, maar ook werken aan decorbouw, kleding en grime, public relations, licht- en geluid, grafisch of artistiek ontwerp, etc.
Wij repeteren op de dinsdagavond in het Klooster in Nuenen, en soms op de vrijdagavond.

Volwassenen

Kennis maken met de Lindespelers kun je het hele jaar door. Tijdens onze repetitie avonden geven we je graag een kijkje achter de schermen.
Heb je belangstelling om deel te nemen en lid te worden? Doe dan mee aan onze open repetities. Je kunt dan interactief kennis maken met toneel spelen en zelf ervaren of het iets voor je is.

Open repetities organiseren wij in perioden waarin we geen producties draaien. Hieronder kun je je daarvoor opgeven.

Wat mag je verwachten?

We doen oefeningen om je te laten kennis maken met het spelen. We spelen korte improvisatiescenes en we spelen scenes aan de hand van een kort script.
Dit doe je samen met ervaren leden die al enkele jaren spelen en onder leiding van een regisseur.
Daarnaast geven we uitleg over hoe de vereniging in elkaar zit en welke verwachtingen we hebben van leden. Natuurlijk leggen we ook uit wat jij van de vereniging mag verwachten.

Indien je interesse hebt in facilitaire functies (licht, geluid, decor, kleding, rekwisieten) kun je een aangepast programma volgen.

Deelname is gratis en vrijblijvend. De minimum leeftijd is 16 jaar.
De open repetities zijn in perioden waarin we geen producties repeteren op een dinsdagavond in Cultureel Centrum Het Klooster aan het Park in Nuenen, van 20.30 tot 22.30 uur.
Meer informatie kun je verkrijgen bij de secretaris: secretaris@lindespelers.nl