Voorstelling

D’Artagnan

D’Artagnan staat bekend als de vierde musketier. Net als vele andere jongvolwassenen jaagt D’Artagnan zijn droom na om musketier te worden. De keuzes die jongvolwassenen maken zijn echter van invloed op de rest van hun leven. Op zijn pad komt hij verschillende mensen tegen die ook voor keuzes staan, of die al gemaakt hebben. En ze moeten leven met de gevolgen daarvan.

De vastbesloten, maar ook naïeve D’Artagnan maakt nieuwe vrienden, wordt verliefd, maar komt ook vijanden tegen in een ingewikkeld machtspelletje.

Naast Constance ontmoet hij Kardinaal Richelieu en zijn rechterhand kapitein Rochefort, de Engelse premier Lord Buckingham, maar ook de gevaarlijke Milady de Winter en een jong koningspaar: Lodewijk de dertiende en zijn koningin Anna van Oostenrijk. En uiteraard zijn de drie musketiers Athos, Porthos en Aramis ook van de partij!

Deze nieuwe voorstelling is een geheel herschreven avontuur, gebaseerd op de beroemde verhalen van de Drie Musketiers, met een nieuw personage: Lesquin, een jeugdvriend van D’Artagnan. In de voorstelling wordt live gevochten met blanke wapens, die in de tijd van Lodewijk de dertiende in Frankrijk gebruikt werden.

Macht, verraad, vriendschap, romantiek en spectaculaire schermscenes vormen de ingrediënten van dit avontuurlijke verhaal.

Speellijst

Zaterdag 9 maart 2024, 20:00 uur (première)

Vrijdag 15 maart 2024, 20:00 uur


Zaterdag 16 maart 2024, 20:00 uur

Theater Het Klooster, Nuenen

Cast en Regie

Spelers:

Bjorn van Lint, Elma Steenman, Rick van Breemen, Roel van de Ven, Tim Sondagh, Dick Boonman, Peggy Roos, Bram van de Ven, Peter Dirne, Lotte Koenen en Gaby Sondagh


Regie:

Berry Grooten

Gevechtschoreografie:

Vic Hartog


Regie Assistent:

Saskia Peeters

Leeftijd

Deze voorstelling is geschikt voor bezoekers van 9 jaar en ouder